Els Mossos d'Esquadra reforçaran la seguretat i els controls per Cap d'Any


  • Comparteix:

Els Mossos engeguen un dispositiu preventiu per Cap d'Any

Els Mossos engeguen un dispositiu preventiu per Cap d'Any

Els Mossos d'Esquadra engegaran un dispositiu preventiu la nit de Cap d'Any per evitar accidents de trànsit i reforçar la seguretat de les grans festes, organitzades per locals d'oci i entitats. L'operació contempla més patrullatge als llocs més multitudinaris i controls preventius d'alcoholèmia i drogues a diversos punts de la comarca.

Els Mossos d'Esquadra reforçaran la seguretat amb més patrullatge als llocs on se celebrin festes multitudinàries, per prevenir així possibles incidents, aldarulls o baralles. També instal·laran controls a les vies més transitades per prevenir accidents. El dispositiu preventiu també comptarà amb la participació de la Policia Local.

Els agents aconsellen els conductors que extremin la prudència la nit de Cap d'Any i que, en cas de consumir alcohol, comptin amb una persona substituta per conduir el vehicle. Segons els Mossos d'Esquadra, durant la nit de Cap d'Any els desplaçaments no acostumen a ser de llarg recorregut sinó a localitats veïnes i per vies ja conegudes. Per això, recomanen als conductors que, encara que viatgin per vies habituals, no abaixin la guàrdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.