Collserola acull excursions gratuïtes per explorar la naturalesa i l'entorn


  • Comparteix:

El Parc de Collserola acull diverses excursions / Foto: Parc de Collserola

El Parc de Collserola acull diverses excursions / Foto: Parc de Collserola

Collserola és l'escenari de quatre sortides gratuïtes que organitza el Centre Cívic de Vallvidrera perquè grans i petits descobreixin la naturalesa i l'entorn de la serra. La primera excursió té lloc aquest dissabte i mostrarà a grans i petits les plantes que aguanten bé el fred de la mà de l'educadora ambiental Claudia Yagüe.

La primera sortida s'adreça principalment a les famílies i arrenca a dos quarts d'onze del matí. La segona excursió sortirà de Cerdanyola, passarà per Sant Cugat i posarà punt final al districte barceloní de Nou Barris.

L'activitat anirà guiada pel biòleg Joan Solé i servirà per descobrir els camps de cultiu de la zona, la masia de Can Catà i la font de Can Llosas. A finals de març, el Centre Cívic de Vallvidrera proposa una activitat per veure sortir les flors. El programa d'excursions clourà el 5 d'abril amb una sortida per conèixer el Castell de l'Oreneta i els jardins de Can Sentmenat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.