La UIC forma professors en els primers auxilis i la reanimació amb un taller


  • Comparteix:

Aquest és el primer any que la proposta es dirigeix a professors

Aquest és el primer any que la proposta es dirigeix a professors

La Universitat Internacional de Catalunya (UIC) ha organitzat per a aquest dimarts una sessió de formació en primers auxilis i reanimació cardiopulmonar dirigida a professors de batxillerat i cicles formatius d'arreu del país. La proposta té una cinquantena d'inscrits.

El taller de reanimació cardiopulmonar i primers auxilis és una iniciativa ludicocientífica del departament d'Infermeria de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UIC per mostrar i posar en valor el paper de la prevenció i la cura. És el primer any que aquesta proposta s'adreça a professors de batxillerat i cicles formatius.

De manera visual i pràctica, el taller vol situar als assistents en un escenari hipotètic, però real, a través del qual puguin aprendre tècniques de reanimació cardiopulmonar bàsica i de primers auxilis.

A l'Estat espanyol es produeix una parada cardíaca cada 20 minuts i l'actuació en els cinc primers minuts és fonamental tant per reduir la mortalitat com per disminuir les seqüeles.

La jornada té lloc al Campus Sant Cugat del centre universitari, i té el suport del departament de Salut de la Generalitat i de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.