El Ball de Carnaval se celebrarà al vestíbul del Teatre-Auditori


Temes relacionats

El Ball de Gitanes de Carnaval torna a fer història amb 240 participants (20/gen/14)

El Rei Carnestoltes, més protagonista en un Carnaval que tornarà als orígens (13/gen/14)


  • Comparteix:

Imatge del Carnaval de l'any passat

Imatge del Carnaval de l'any passat

El ball de Nit de Carnaval se celebrarà enguany al vestíbul del Teatre-Auditori el dissabte 1 de març però la Mascarada encara no té una ubicació concreta. La intenció dels organitzadors era celebrar les activitasts a La Unió, com l'any passat, però la manca de seguretat de l'equipament ha portat la festa a un nou espai.

El Carnaval d'enguany arriba marcat pels canvis. La primera diferència destacable respecte l'any passat és el ball de nit, que passa de celebrar-se a La Unió a fer-se al vestíbul del Teatre-Auditori. Tampoc se celebrarà el ball de màscares a la Sala Clavé de La Unió. Per aquest motiu els encarregats d'organitzar el Carnaval encara busquen un espai alternatiu per aquesta activitat.

Un dels membres de la comissió organitzadora, Bernat Picornell, s'ha mostrat conforme amb el nou espai però ha remarcat que la prioritat era La Unió i que l'any vinent s'intentarà tornar-hi.

Bernat Picornell

És un espai que ens agrada però volem tornar a La Unió.


Amb relació a la Mascarada, Picornell ha manifestat que estan buscant llocs però que cap reuneix les condicions que vol l'organització. D'altra banda, una de les activitats més populars, el Ball de Gitanes, manté la ubicació tradicional i, tot i batre rècord d'assistència amb 240 balladors, continuarà celebrant-se a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.