SME-CCOO reitera la manca de seguretat a les comissaries pels fets de Sant Cugat


Temes relacionats

Una dona encanona un mosso amb una pistola falsa a la comissaria de Sant Cugat (14/feb/14)


  • Comparteix:

El sindicat de SME-CCOO denuncia 'manca de seguretat' a les comissaries

El sindicat de SME-CCOO denuncia 'manca de seguretat' a les comissaries

El sindicat SME-CCOO de Mossos d'Esquadra alerta de la 'manca de seguretat de les comissaries' després que una dona encanonés aquest dijous un agent amb una arma simulada a la comissaria de Sant Cugat. La dona va apuntar l'agent de la recepció de la comissaria i va intentar entrar pel mostrador, però el mosso la va reduir i, després, detenir. El sindicat assenyala 'greus deficiències' que posen en perill la seguretat dels agents així com del conjunt dels usuaris.

En un comunicat, el sindicat SME-CCOO ha traslladat a la direcció general de la Policia la manca de seguretat de les comissaries dels Mossos d'Esquadra, així com el 'deficient' estat de les càmeres de seguretat. Segons el sindicat, la resposta de la direcció és que es tracten de fets puntuals que no es poden solucionar per manca de pressupost.

Per augmentar la seguretat del cos policial, SME-CCOO reclama el tancament dels serveis de recepció de les comissaries i la instal·lació de pilones de seguretat a l'entrada dels edificis. Segons el sindicat, fets com els de Sant Cugat, posen en perill la seguretat dels agents i la dels usuaris.

S'ha confirmat que la dona que va entrar amb una pistola simulada i va encanonar un agent del cos policial aquest dijous a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Cugat té problemes psiquiàtrics. La dona està detinguda a l'espera de passar a disposició judicial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.