La Unipau reflexionarà sobre la relació entre economia i persones


  • Comparteix:

Captura de la web de l'entitat / Foto: Unipau

Captura de la web de l'entitat / Foto: Unipau

L'11è Seminari de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), ubicada a Sant Cugat, girarà al voltant de les relacions econòmiques i com aquestes afecten el dia a dia de les persones. Serà divendres i dissabte de la setmana vinent i comptarà amb la participació dels professors Joan Subirats i Lourdes Benería i del periodista Andreu Missé.

La Unipau planteja l'11a edició del seu seminari sota la pregunta: 'Diners o persones?'. La intenció és debatre sobre els criteris i els indicadors que guien les decisions econòmiques en l'actualitat i la traducció que aquestes tenen a la societat.

El programa consta de la projecció del documental 'Con tu dinero' i de tres conferències amb els respectius debats posteriors. L'audiovisual obrirà la cita divendres vinent i l'endemà se celebraran les tres ponències.

'Un nou model polític per a una nova realitat?'. Amb aquest títol el professor d'Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Joan Subirats parlarà del sistema democràtic actual, les seves deficiències i plantejarà algunes propostes.

La professora emèrita de la Universitat de Cornell i economista Lourdes Benería pronunciarà la xerrada 'Economia ortodoxa, neoliberalisme i crisi'. Aquí s'abordaran les arrels de la crisi.

El periodista, soci i idirector de la revista Alternatives Econòmicas, Andreu Missé, serà qui tancarà la cita amb la conferència 'Poder econòmic vs. poder polític'. Els grups de pressió econòmics, la vulneració de drets i el diferents models econòmics seran els temes a tractar en aquesta proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.