La segona jornada de la Unipau aborda la relació entre diners i persones


  • Comparteix:

Les relacions econòmiques, de nou a debat / Foto: Gencat.cat

Les relacions econòmiques, de nou a debat / Foto: Gencat.cat

L'11è Seminari de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) aborda aquest dissabte les relacions econòmiques i com aquestes afecten el dia a dia. Diverses conferències i debats tractaran la qüestió durant la segona jornada del seminari, que té lloc a la Casa de Cultura. El president de la Unipau, Arcadi Oliveres, obrirà la jornada amb una presentació a dos quarts de deu del matí.

Mitja hora més tard, el professor d'economia aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Joan Subirats parlarà del sistema democràtic actual, les seves deficiències i plantejarà algunes propostes. La conferència té per títol 'Un nou model polític per a una nova realitat?'.

La professora emèrita de la Universitat de Cornell i economista Lourdes Benería agafarà el relleu a les dotze del migdia. Pronunciarà la xerrada 'Economia ortodoxa, neoliberalisme i crisi', on s'abordaran les arrels de la crisi.

El periodista, soci i director de la revista 'Alternativas Económicas', Andreu Missé, serà qui tancarà la cita amb la conferència 'Poder econòmic vs poder polític'. Els lobbys econòmics, la vulneració de drets i el diferents models econòmics seran els temes a tractar en aquesta proposta a partir de les quatre de la tarda.

Totes les xerrades acabaran amb un debat al voltant de les qüestions plantejades. La 11a edició del seminari ha donat el tret de sortida aquest divendres amb la projecció del documental 'Con tu dinero'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.