Abraçades promou la lactància materna amb un grup de suport


  • Comparteix:

L'entitat va néixer el 2013 / Foto: Abraçades

L'entitat va néixer el 2013 / Foto: Abraçades

L'associació pro lactància materna Abraçades posa en marxa un grup de suport, assessorament i ajuda gratuït per a les dones que alleten. L'objectiu és compartir experiències, oferir un espai i aconseguir lactàncies plaents i sense dolor. La primera trobada tindrà lloc el 24 d'abril a les onze del matí al Casal de TorreBlanca.

Fa un any que aquest grup funciona, però ara fa un pas més per trencar tòpics al voltant de la lactància i compartir experiències.

La presidenta d'Abraçades, Paula Lladó, ha explicat que la iniciativa neix de la mà de famílies que volen fomentar la lactància materna per complementar les activitats que ja proporciona el sistema sanitari.

Paula Lladó

Ha nascut d'un grup de mares que ens trobàvem al grup de suport a la lactància materna del CAP. Feien falta espais dedicats a la lactància materna i criança natural dels fills.


Lladó ha destacat la necessitat de crear un grup aliè als centres mèdics que doni suport a les mares que alleten nadons més grans.

Paula Lladó

Quan tens un nadó de sis mesos i encara mama vas allà i potser et sents una mica exclòs, per això volíem crear un grup de suport aliè a un centre mèdic.


L'associació també disposa d'un grup de criança obert i gratuït per a promoure l'educació respectuosa i natural dels infants.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.