Neix una guia multimèdia sobre els projectes locals de cooperació


  • Comparteix:

Nova web sobre cooperació

Nova web sobre cooperació

Una nova guia multimèdia recull tota la informació sobre els projectes de solidaritat i cooperació internacional fets des de Sant Cugat. A la web Cugat.cat/cooperacio s'hi poden trobar vídeos dels diferents projectes de les entitats locals i un mapa interactiu on es geolocalitzen les diferents àrees de treball. La guia està impulsada per l'Ajuntament i produïda per Cugat.cat.

La guia multimèdia pretén contribuir a visualitzar la feina que fan les entitats de cooperació i solidaritat internacional amb presència santcugatenca i que reben ajudes del consistori. Així, cada entitat es presenta a través d'un vídeo curt que repassa les dades bàsiques de l'organització i descriu un dels seus projectes, a més d'introduir de forma didàctica un concepte relacionat amb l'àmbit de la cooperació. Un mapa interactiu geolocalitza cada projecte, de manera que d'un sol cop d'ull es pot veure sobre quins indrets del món actua la solidaritat santcugatenca.

A més de la web (Cugat.cat/cooperacio), els diferents capítols de la guia multimèdia tindran sortida televisiva a través de les emissions setmanals de Televisió Sant Cugat-Vallès 1, i també una versió radiofònica a Cugat.cat 91.5 FM. També es podran veure a la web de l'Ajuntament (Santcugat.cat) i als Quioscos d'Informació Multimèdia de la via pública.

La guia és un projecte de difusió de l'àmbit de Polítiques Socials - Cooperació de l'Ajuntament que sorgeix de les peticions de les entitats. La producció ha anat a càrrec del grup de comunicació municipal Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.