Els Gausacs se citen amb els Castellers de Cerdanyola per les vigílies de Sant Ponç


Temes relacionats

Els Gausacs volen convertir la plaça d'Octavià en un referent per Sant Ponç (11/mai/14)

Els Gausacs volen convertir la plaça d'Octavià en un referent per Sant Ponç ( 9/mai/14)


  • Comparteix:

Els Gausacs en una actuació anterior

Els Gausacs en una actuació anterior

Els Gausacs continuen aquest dissabte les celebracions de la Diada de Sant Ponç amb una cercavila a partir de dos quarts de sis de la tarda i l'actuació de vigílies amb els Castellers de Cerdanyola, a partir de les set. El seguici sortirà de la plaça d'Octavià i recorrerà el centre de la ciutat fins a la plaça de Can Quitèria, on faran els castells.

L'endemà diumenge, els camises verdes compartiran la plaça d'Octavià amb els Castellers de Sabadell, els Xiquets de Reus i els Castellers de la Vila de Gràcia en una jornada que també vol servir per donar a conèixer els castells i enfortir els vincles entre les colles.

Aquesta actuació central de la Diada tindrà lloc a dos quarts de dotze del migdia. Totes quatre són colles de la gamma de vuit que portaran grans construccions a la plaça. Amb aquesta actuació, els Gausacs volen apropar els castells a Sant Cugat i situar la ciutat al mapa casteller.

Durant aquests 15 dies previs a la diada la colla ha organitzat diversos actes interns per fer créixer els vincles entre els grups i generacions de camises verdes. També s'estan duent a terme actes oberts a tothom, com per exemple el torneig de futbolí que tindrà lloc al local dels Gausacs el 14 i 15 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.