Les obres de rehabilitació de la plaça d'en Coll s'acabaran el setembre


  • Comparteix:

Asfalt colorejat substituirà les lloses que es movien

Asfalt colorejat substituirà les lloses que es movien

L'Ajuntament duu a terme des de la setmana passada les obres de remodelació de la plaça d'en Coll. Aquest és el projecte definitiu, segons diu l'alcalde Lluís Recoder, després de solucions provisionals consistents a treure les lloses que es movien i posar formigó. El nou projecte substitueix les lloses per asfalt colorejat, similar al de la nova plaça de l'estació. Durant aquest mes també s'estan acabant les obres de la plaça Lluís Millet, el Carrer Valldoreix i la plaça Sant Antoni.



Després de varies solucions provisionals sembla que la plaça d'en Coll estarà definitivament rehabilitada el setembre, segons ha confirmat l'alcalde de Sant Cugat Lluís Recoder, que explica en què consisteix el projecte definitu.

Llluís Recoder

Les lloses que es movien se substitueixen per un asfalt colorejat similar al de la plaça de l' estació


La remodelació de la plaça d'en Coll és una de les obres més importants que està realitzant l'ajuntament aquest estiu, que enllesteix altres obres com les de la plaça Lluís Millet, el carrer Valldoreix i la plaça Sant Antoni. En alguns d'aquests carrers ja s'està posant la senyalització viària.

L'Ajuntament també està pendent de l'adjudicació de les obres del túnel de la plaça de l'estació, que un cop acabades permetrà l'obertura definitiva de la plaça al trànsit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.