L'Ajuntament i les associacions de veïns pacten mesures per millorar la mobilitat a l'estació de La Floresta


  • Comparteix:

Dos carrers tindran sentit únic i es guanyaran 165 places d'aparcament

Dos carrers tindran sentit únic i es guanyaran 165 places d'aparcament

L'àrea de Territori de l'Ajuntament i les associacions de veïns de La Floresta han consensuat diverses mesures pilot per millorar la mobilitat al districte i facilitar l'aparcament a la zona de l'estació. En concret, abans d'acabar l'any, dos carrers passaran a ser de sentit únic i es guanyaran 165 places d'aparcament.

Després de la preocupació expressada pels representants veïnals de La Floresta per la mobilitat al districte, i en concret a la zona de l'estació dels FGC, l'àrea de Territori ha decidit implementar, d'acord amb les propostes de les associacions de veïns, diverses mesures per millorar la situació.

En concret, s'ha acordat que el carrer Can Llobet tingui sentit únic de pujada, des del carrer Margarit fins a l'estació, i que l'Avinguda de l'Estació tingui sentit únic de baixada, en direcció al carrer Margarit. Totes dues vies comptaran amb una banda per estacionar vehicles.

La tinent d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, explica que aquestes mesures s'executaran abans d'acabar l'any, i permetran augmentar la capacitat d'aparcament a la zona de l'estació.

Mercè Conesa

És una proposta consensuada amb les associacions de veïns que podria executar-se abans d'acabar l'any. A més, es guanyaran 165 places d'aparcament a la zona.


Conesa ha explicat que es tracta d'una mesura pilot per comprovar si, d'aquesta manera, es contribueix a solucionar el col·lapse de cotxes que pateix, a les hores punta, la zona de l'estació de La Floresta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.