L'alcalde reitera que el terreny proposat per Sant Cugat per fer el futur hospital és l'emplaçament 'idoni'


  • Comparteix:

Recoder afirma que el fet de ser un terreny de l'Incasol no ha de dificultar ni retardar el procés

Recoder afirma que el fet de ser un terreny de l'Incasol no ha de dificultar ni retardar el procés

L'alcalde, Lluís Recoder, defensa la idoneitat del terreny ofert per l'Ajuntament de Sant Cugat per ubicar el futur hospital públic de la zona. ja que compleix amb els requisits de bona comunicació tant amb transport públic com privat. Segons Recoder, el terreny, ubicat entre l'Hospital General i l'estació de RENFE de Rubí, té unes excel·lents comunicacions tant amb transport públic com privat.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha defensat, una vegada més, el terreny ofert per l'Ajuntament per construir el futur hospital públic que donarà servei a la nostra ciutat, Rubí i Castellbisbal. Segons l'alcalde, aquest terreny és l'idoni ja que reuneix tots els requisits de bona comunicació, imprescindibles per un hospital que haurà de donar servei als veïns de 3 municipis. Recoder ha afegit a més que tant Mútua de Terrassa com el Consorci Hospitalari de Terrassa, que seran els encarregats de gestionar aquest equipament, ja han apuntat també que el consideren un bon emplaçament.

Lluís Recoder

És un terreny que està ben comunicat. Em sembla que és fonamental garantir un bon accés amb transport públic en aquest futur hospital. Està ben comunicat amb els Ferrocarrils de la Generalitat i és proper a l'Estació de RENFE de Rubí.


El terreny, ubicat a Can Sant Joan, és un solar públic, propietat de l'Institut Català del Sòl (INCASOL). Es tracta d'un espai de gairebé 41.000 metres quadrats i que es troba situat entre l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat de l'Hospital General de Catalunya i l'estació de RENFE de Rubí, a la banda rubinenca de l'autopista AP-7.

Tot i que l'alcaldessa de Rubí, Carme Garcia, ha expressat aquests dies la seva preocupació pel fet que al ser un terreny de l'INCASOL i no municipal pugui suposar un problema i retardar el projecte, Recoder ha reiterat la seva aposta per aquest solar, recordant que segueix sent un terreny públic i que el seu propietari és el mateix que ha de construir l'hospital.

Lluís Recoder

Qui ho ha de decidir és la conselleria i jo espero que no es retardi res. El que diu Rubí és que el fet que no sigui públic municipal pot ser una dificultat però jo crec que segueix sent públic i l'únic que cal és posar-se d'acord amb el propietari, que és la mateixa Generalitat.


Pel que fa al fet que l'alcaldessa de Rubí hagi fet arribar també una proposta a la conselleria d'uns terrenys a la zona de Ca n'Oriol, l'alcalde ha assegurat que és la Generalitat qui haurà de decidir però que, en tot cas, les relacions entre tots dos ajuntaments són bones i hi ha una bona col·laboració en aquest projecte.

D'altra banda, l'alcalde s'ha mostrat també satisfet de l'aposta feta pel govern català amb aquest futur equipament, remarcant que hi ha una inversió prevista de 242 milions d'euros que, des de la conselleria de Salut, s'han compromès a fer realitat durant el període 2006 - 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.