Un estudi de FEPSI analitzarà la mobilitat del sector Monestir est


  • Comparteix:

L'objectiu és millorar la mobilitat global a la zona i fer-ho amb la participació dels veïns

L'objectiu és millorar la mobilitat global a la zona i fer-ho amb la participació dels veïns

La Fundació per als Estudis de Prevenció i Seguretat Integral (FEPSI) elaborarà un estudi de mobilitat del sector Monestir Est, que engloba l'entorn de la plaça d'en Coll, del barri de Sant Francesc i el polígon de Can Magí. En la signatura del conveni de col·laboració, la fundació ha destacat que el pla s'elaborarà mitjançant un procés participatiu amb els veïns de la zona.

L'estudi es marca com a objectius garantir la connexió amb el centre i equilibrar la mobilitat entre transport privat i públic. El pla també analitzarà l'oferta i la demanda d'aparcament, després que veïns de la zona reclamessin, sense èxit, que es construís un pàrquing soterrat a la plaça d'en Coll.

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, assegura que l'estudi englobarà vianants, vehicles i connectivitat.

Lluís Recoder

És un estudi de mobilitat en sentit ampli: tindrà en compte els vehicles, els ciutadans i la connectivitat.


El pla de FEPSI comptarà també amb la participació dels veïns de la zona. La fundació pretén repetir l'experiència de l'estudi que es va elaborar al passeig d'Olabarria, que també va incloure les opinions dels residents de l'àrea analitzada. Igual que en aquella ocasió, el treball es finalitzarà amb un document de conclusions que servirà per elaborar el pla d'acció que caldrà dur a terme a la zona.

El director general de la fundació, Manuel Ballbé, afirma que estan satisfets d'elaborar un pla que comptarà amb l'opinió dels residents.

Manuel Ballbé

L'Ajuntament és un laboratori democràtic. Ens agrada particpar en una iniciativa que compta amb la participació dels ciutadans.


L'estudi de mobilitat és conseqüència d'una moció del PSC, aprovada per unanimitat, en què s'acordava estudiar millores per a la mobilitat i per als equipaments de la zona del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.