La urbanització dels carrers Sevilla, Navarra i Còrdova, a Mira-sol, estarà enllestida al gener


  • Comparteix:

El sector de La Farga serà el proper en el calendari d'urbanització

El sector de La Farga serà el proper en el calendari d'urbanització

Les obres d'urbanització dels carrers Sevilla, Navarra i Còrdova, a Mira-sol, s'acabaran al mes de gener. Els treballs, que van començar al setembre, inclouran la renovació del clavegueram i el soterrament de les línies aèries de serveis. D'altra banda, al novembre s'adjudicaran les obres d'urbanització del sector mirasolenc de La Farga.

L'empresa 'Construcciones y Estudios S.A. CYES' executa, des del mes de setembre, les obres d'urbanització dels carrers Sevilla, Navarra i Còrdova de Mira-sol. La durada prevista dels treballs és de 5 mesos, de manera que la urbanització podria estar completada el proper mes de gener. El pressupost total de les obres d'aquest sector és de 429.000 euros.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha recordat que coincidint amb aquestes obres s'aprofita per renovar serveis com el clavegueram, soterrar les línies aèries i canviar l'enllumenat.

Lluís Recoder

Aprofitem per renovar serveis com el clavegueram, després de redimensionar-lo, i també la llum, el telèfon i el gas. Soterrem els pals de telèfon i llum, canviem l'enllumenat i en alguns casos l'arbrat.


El proper sector de Mira-sol que s'urbanitzarà serà el de La Farga. De moment, ja s'ha obert el procés de licitació de les obres i l'adjudicació es farà al mes de novembre. Posteriorment, està prevista la urbanització dels sectors 11-13, anomenats Mira-sol Centre, i només quedarà pendent la zona del carrer Alps i el passeig Baixador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.