Liciten les obres de construcció de 114 habitatges de lloguer general al Turó de Can Mates i Vullpalleres


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha obert la licitació de les obres de construcció de 114 habitatges de Promusa en règim de lloguer general. Els pisos es faran en dos edificis del Turó de Can Mates i Vullpalleres, que comptaran també amb aparcaments i locals comercials. Les llistes per poder accedir a un d'aquests habitatges s'obriran a finals d'any.

Al Turó de Can Mates s'hi construirà un edifici de 50 habitatges i aparcaments, per un import total de 3'7 milions d'euros. Les obres s'allargaran durant un any i mig. Dos mesos més duraran les obres de construcció de 64 habitatges al sector de Vullpalleres, per un import de 5'3 milions d'euros. Aquest edifici inclourà locals comercials i aparcaments.

Les empreses constructores que estiguin interessades en participar en la licitació poden presentar les seves ofertes a les oficines de Promusa fins el 29 de maig. L'obertura de les pliques es farà el 2 de juny.

L'Ajuntament preveu que les llistes per sol·licitar un d'aquests 114 pisos de lloguer en règim general s'obrin a finals d'any. Els sol·licitants hauran d'acreditar ser majors de 23 anys i tenir uns ingressis inferiors a 5'5 vegades l'IPREM. Els inscrits en aquesta llista podran optar, alhora, als 72 pisos que es construiran a la plaça dels Rabassaires i als 42 que es faran a l'avinguda Francesc Macià. En total, Promusa posarà en marxa aquest any la construcció de quatre edificis de lloguer general.

A finals d'any, s'hauran començat a construir 650 habitatges públics de totes les tipologies, que sumats a 3 edificis més iniciats el 2005, sumaran 770 pisos. Així ho ha explicat la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, que ha remarcat que aquest és un gran esforç per part del municipi que respon a l'objectiu de construir 1.200 vivendes de promoció municipal durant aquest mandat.

Mercè Conesa

Ja en aquest primer trimestre s'han iniciat 7 edificacions, més 3 que ja es van iniciar l'any passat i algunes més que es posaran en funcionament d'ara fins el mes de juny. Per tant, al 2006 haurem iniciat la construcció de 15 edificis de promoció pública


Pel que fa a la tipologia d'aquests habitatges, la titular de Territori ha explicat que a partir d'aquest any s'apostarà especialment pel lloguer, tant en règim general com pels joves i la gent gran. L'objectiu de l'equip de govern és que a finals del 2007, el 8'5% de la població santcugatenca visqui en un pis protegit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.