Tots els sol·licitants de la promoció 2005 de Promusa amb una discapacitat superior al 33% han pogut accedir a un pis


  • Comparteix:

Promusa ha adjudicat pisos de la promoció municipal 2005 a tots els sol·licitats que han acreditat discapacitat de més del 33%. D'aquesta manera, l'Ajuntament vol facilitar l'accés a l'habitatge a aquelles persones que tenen més dificultat.

Tots els sol·licitants de pisos de Promusa que han acreditat una discapacitat superior al 33% han estat adjudicataris d'un dels habitatges de la promoció 2005. En breu, els beneficiaris podran accedir als pisos, ja que l'empresa municipal d'habitatge està procedint a signar els contractes de compra-venda d'aquesta promoció.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Consesa, s'ha felicitat per poder facilitar l'accés a l'habitatge a aquells col·lectius que tenen més dificultats.

Mercè Conesa

S'ha pogut cobrir tota la demanda de persones amb minusvalidesa. És una satisfacció perquè estem arribant a aquests col·lectius que tenen més dificultats per accedir a l'habitatge.


El programa d'adjudicació de pisos de promoció municipal preveu que el 3% dels habitatges estiguin adaptats per aquelles persones que presenten una discapacitat reconeguda per la Generalitat superior al 33%. Tot i així, en el cas de la promoció de 2005 alguns dels sol·licitants amb condició de minusvalidesa han pogut triar pisos que no estaven reservats per aquest col·lectiu, gràcies a la seva posició dins la llista d'adjudicacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.