Comencen les obres de rehabilitació de l'ermita de Sant Domènec


  • Comparteix:

Les obres de rehabilitació de l'ermita de Sant Domènec començaran aquest setembre. L'actuació consistirà en la reconstrucció de l'edifici, situat entre les avingudes Rius i Taulet, i Graells, i la creació d'un parc urbà. La zona d'aparcament que fins ara hi havia a l'entorn de l'ermita desapareixerà.

L'alcalde Lluís Recoder ha anunciat que el projecte de rehabilitació de l'ermita i el seu entorn es farà efectiu aquest setembre. Les obres se centraran en la reconstrucció de l'edifici de l'ermita, seguint el procés de construcció tradicional, que recuperarà els materials i mètodes del segle XVIII. D'altra banda, s'arranjarà l'entorn i s'enjardinarà la zona per crear-hi un parc urbà que substituïrà l'actual descampat que els veïns aprofiten com a zona d'aparcament.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Són dos obres paral·leles: la rehabilitació de l'ermita i la construcció del parc urbà al seu entorn. A més, també farem la vorera de la carretera de Rubí, que està molt malmesa.


Recoder ha afegit que les obres també s'aprofitaran per reparar la vorera del tram de la carretera de Rubí que va des de l'avinguda Graells fins a l'antiga Chic. La zona, més coneguda com l'aparcament entre el Mercantic i el Cafè Belgrado, està molt malmesa i suposa un perill per als vianants que s'hi desplacen a peu.

El projecte de rehabilitació va ser aprovat a l'abril. Un cop finalitzades les obres, l'ermita de Sant Domènec passarà a formar part del Museu de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.