L'antiga seu del CPA s'enderrocarà a partir de dilluns


  • Comparteix:

L'Ajuntament iniciarà l'enderrocament de l'antic Centro Popular Andaluz aquest dilluns. Les obres permetran donar continuïtat al passeig Francesc Macià en direcció nord i destinar el solar a la construcció d'habitatges municipals de lloguer general.

L'enderrocament de l'antic CPA, que comença el proper dilluns, durarà 4 mesos per la complexitat d'eliminar la uralita del sostre de l'edifici. Finalitzada l'obra, està prevista l'obertura del passeig Francesc Macià en direcció al barri de Coll Favà. Aquesta actuació, que ha requerit d'una expropiació acordada entre l'Ajuntament i el CPA, permetrà reordenar el trànsit de la zona, remodelar el passeig Francesc Macià i construir diverses promocions d'habitatge públic.

Ho explica l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

La cesió d'aquest local històric del CPA permetrà obrir el passeig de Francesc Macià en direcció nord, cap al barri de Coll Favà i completar aquest front de l'Avinguda Francesc Macià amb habitatge públic.


L'antiga seu del CPA va ser costejada pels propis socis de l'entitat. Els fundadors han recuperat ara la seva inversió, gràcies a l'acord econòmic assolit entre l'entitat i l'Ajuntament.

Les noves instal·lacions del CPA s'inauguraran el cap de setmana del 27 i 28 de gener, amb la presència del president de la Generalitat, José Montilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.