Segons l'Ajuntament, el PSC intenta confondre els veïns de Coll Favà


  • Comparteix:

La resposta de l'Ajuntament a les crítiques del PSC sobre les obres de Coll Favà no s'ha fet esperar. El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, ha assegurat que els socialistes barregen dos barris per fer creure a tothom que les obres d'urbanització a Coll Favà estan inacabades. A més, Carbó ha dit que la xarxa de clavegueram funciona correctament, segons l'estudi que el consistori va fer en el seu moment.

Davant la petició del PSC de certificar el bon estat de les clavegueres, l'Ajuntament ha dit que no és necessari. El tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, ha detallat el procés d'avaluació que va realitzar-se des que es va conèixer que les arrels dels arbres estaven afectant el clavegueram:

Jan Carbó

Hem fet filmacions de vídeo de la xarxa de clavergueram i podem afirmar que està en bon estat


Pel que fa als paviments de la plaça Festa de Tardor, Jan Carbó, ha assegurat que aquests no estan ubicats al barri de Coll Favà:

Jan Carbó

El que és l'àmbit del pla parcial de Coll Favà és el que hem arranjat, però la plaça Festa de Tardor no està dins d'això i no podem obligar a la junta de compensació a fer-ho


Exemples com aquests, diu Carbó, demostren la voluntat del PSC de confondre en parlar d'aspectes que no afecten al barri de Coll Favà. En darrer lloc, l'Ajuntament ha afirmat que tot el procés d'urbanització del barri ha comptat amb la participació i coneixement dels veïns.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.