L'edifici de Vullpalleres Centre s'adjudica per 16 milions


  • Comparteix:

L'Ajuntament ja ha adjudicat la construcció del nou edifici Vullpalleres Centre, a la zona del futur intercanviador ferroviari, per un valor de 16 milions d'euros, gairebé un 17% per sota del preu de sortida de la licitació. L'edifici contribuirà a crear una nova zona d'equipaments per la ciutat, amb un aparcament, un mercat municipal, oficines, locals comercials i habitatges de protecció oficial.

Les obres s'han adjudicat a l'Unió Temporal d'Empreses entre FCC Construcció i PAI. Entre els serveis que tindrà l'edifici hi ha un aparcament de 370 places, 72 habitatges de Promusa i el quart mercat municipal.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, subratlla que aquest complex, a tocar del futur intercanviador de Ferrocarrils de la Generalitat i Renfe, crearà una nova centralitat per donar servei al creixement urbanístic de la ciutat.

Mercè Conesa

És un edifici que aglutina habitatge públic, serveis i equipaments muncipals i oficines. Entenem que han de ser emblemàtics per a la ciutat.


Aquesta nova centralitat atendrà, especialment, les necessitats d'equipaments de sectors com Can Bellet, la Guinardera o Can Canyameres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.