Restablerta la circulació de vehicles a la rambla del Celler


  • Comparteix:

La rambla del Celler ha quedat obert trànsit aquest dissabte en el tram comprès entre els carrers Cèsar Martinell i Francesc Moragas. La via, que es va tancar a la circulació de vehicles el passat 2 de juliol, es reobre coincidint amb l'inici del curs escolar per facilitar la circulació pel centre de la ciutat.

El tall de trànsit dels mesos de juliol i agost a la rambla del Celler ha permès enderrocar l'antiga estructura de formigó que cobria la riera que passa per sota la rambla i substituir-la per una estructura reforçada. Aquesta actuació permetrà millorar les condicions d'ús de la futura rambla del Celler, ja que el nou cobriment de la riera aguantarà un major pes.

D'altra banda, durant els mesos de juliol i agost també s'han dut a terme tasques de millora de la xarxa de clavegueram d'aquesta zona.

Pel que fa als carrers Carme, Gorina, Sant Ramon i Sort, s'han restablert també aquest dissabte els habituals sentits de la circulació d'aquestes vies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.