Promusa entrega les claus de 41 pisos de protecció oficial a Vulpalleres i a l'Anònima


  • Comparteix:

41 famílies estrenen pis a Sant Cugat. Promusa ha lliurat aquest dissabte les claus de 41 nous habitatges de protecció oficial, 20 al barri de Vulpalleres i 21 al sector de l'Anònima. Amb aquests, ja són 989 els habitatges protegits lliurats a la nostra ciutat.

L'empresa municipal Promusa ha entregat ja un total de gairebé mil pisos des de la seva creació, l'any 1998. Actualment en té gairebé 800 en fase de construcció i prop de 400 en projecte repartits per tota la ciutat.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha entregat personalment les claus als nous propietaris, i ha destacat que una de les característiques de l'habitatge públic de Sant Cugat és que reparteix les promocions entre tots els barris de la ciutat.

Lluís Recoder

A qualsevol barri de Sant Cugat hi ha habitatge públic. Des del primer dia vam optar per no concentrar-lo en un sol barri.


Els nous propietaris s'han mostrat molt il·lusionats d'estrenar els seus pisos. El temps que ha passat entre el moment que els hi van concedir i l'entrega d'aquest dissabte no ha fet més que augmentar les ganes d'entrar-hi a viure.

Nous veïns de Vulpalleres

Després d'esperar que es fes, des que ens el van concedir, ja en teníem ganes. Estem molt contents, sobretot tenint en compte com estan els preus ara mateix.


Promusa té previst entregar 64 pisos més el proper mes de gener.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.