Núñez insisteix que l'Ajuntament està obligat a complir la sentència de Torre Negra


  • Comparteix:

El grup Núñez i Navarro insisteix que l'Ajuntament ha de complir la sentència sobre Torre Negra i tramitar el Pla d'Actuació Urbanística (PAU) d'aquesta zona. L'advocat del grup, Rafael Jiménez, ha advertit al consistori que l'incompliment de la sentència judicial que obliga a tramitar aquest PAU està tipificat 'amb penes'.

En declaracions a Europa Press, Jiménez ha tret importància a la declaració institucional llegida per l'alcalde aquest dimecres en companyia dels portaveus municipals. Segons l'advocat, l'Ajuntament recorre als 'tripijocs' per frenar aquest procés, tot i que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) no els hagi donat la raó en cap moment.

La resolució del TSJC que obliga a tramitar aquest PAU ha quedat aturada perquè el consistori ha presentat un recurs remarcant que Torre Negra és terreny no urbanitzable.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.