Els veïns del carrer de la Creu acorden continuar la reivindicació per convertir la via en zona de vianants


  • Comparteix:

L'Associació de Comerciants i Veïns del carrer de la Creu continuaran reivindicant la vianantització del seu carrer després de la reunió mantinguda divendres amb l'alcalde. L'associació assegura que el carrer compleix els requisits per ser per a vianants i esperen un gest per part de l'Ajuntament.

Segons han explicat els representants de l'associació, la trobada es va centrar bàsicament en l'amplada de les voreres i el model de vianantització. Els veïns reclamen que el carrer de la Creu sigui d'ús exclusiu pels vianants, mentre l'Ajuntament, expliquen, veu el carrer com una continuació de l'Avinguda Cerdanyola i vol que hi puguin circular vehicles.

Segons l'associació, l'alcalde s'ha mostrat disposat a dialogar però ha assegurat que els veïns l'hauran de convèncer de la viabilitat de les seves demandes. Aquesta és la valoració que en fa el president de l'associació, Jaume Valls:

Jaume Valls

No és un no definitiu sinó que és un no una mica obert a les nostres reivindicacions


Els veïns han assegurat que durant la reunió, el tinent d'alcalde de Ciutat Sostenible, Jan Carbó, va assegurar que és molt difícil canviar un projecte quan ja s'ha posat en marxa i va defensar la necessitat de continuar l'eix de l'avinguda Cerdanyola. L'alcalde es va comprometre a parlar amb els tècnics de l'associació de veïns sobre el projecte, i va reconèixer que aquest carrer és, estadísticament, un dels més transitats.

Per la seva part, el portaveu de l'associació, Pere Massana, reitera que les seves reivindicacions no han canviat després de la reunió:

Pere Massana

L'associació continuarà revindicant el mateix perquè creiem que és el més just


Els veïns també s'han mostrat predisposats a tolerar el retard de les obres que pugui produir-se durant la negociació amb l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.