Rebutjat el recurs de Núñez i Navarro contra la sentència favorable a l'Ajuntament per les subhastes a Can Mates


Temes relacionats

La justícia desautoritza el grup Núñez i Navarro i dóna la raó a l'Ajuntament en la subhasta de terrenys a Can Mates (27/abr/07)


  • Comparteix:

Obres a la zona de Can Mates

Obres a la zona de Can Mates

El Tribunal Suprem no ha admès a tràmit el recurs de cassació de Josel SL, empresa del grup Núñez i Navarro, contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que desestimava la demanda interposada per aquesta companyia contra la subhasta pública de parcel·les municipals al sector del Turó de Can Mates. D'aquesta manera, la sentència del TSJC ja és ferma i confirma que el procediment per subhastar parcel·les municipals en aquell sector va ser totalment legal.

Els fets arranquen fa sis anys, quan l'Ajuntament i els propietaris del sector de Can Mates van pactar que el consistori obtingués, en concepte d'aprofitament mig, nou parcel·les més de les que obligatòriament li pertocarien per llei. L'Ajuntament es va comprometre aleshores a subhastar aquests terrenys i a destinar a equipaments públics el rendiment econòmic obtingut, que en total ascendeix a prop de 38 milions d'euros.

L'empresa Josel SL, del grup Núñez i Navarro, va participar a la subhasta, però la seva oferta no va prosperar. La immobiliària va impugnar l'operació i va acusar l'Ajuntament d'especular i d'eludir la seva obligació de destinar l'aprofitament mig a fer habitatges socials. El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va confirmar fa dos anys la legalitat de les subhastes de terrenys al Turó de Can Mates i ara ha rebutjat el recurs de cassació que va presentar Núñez i Navarro en aquell moment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.