L'avinguda de Can Bellet serà de doble sentit


  • Comparteix:

Vista aèria de Sant Cugat

Vista aèria de Sant Cugat

L'avinguda de Can Bellet, situada al barri de Volpelleres, es convertirà en una via de doble sentit de circulació. Les tasques de pintura i senyalització, que comencen aquest dilluns, tenen l'objectiu de facilitar l'accés al barri i responen a una petició dels veïns. Mentre durin els treballs no es podrà estacionar a l'avinguda.

Els treballs, a càrrec de l'empresa Prosenyal, serviran per canviar els senyals de trànsit, repintar la calçada i retolar les modificacions. Amb aquestes remodelacions es vol aconseguir més fluïdesa i viabilitat a l'avinguda.


La tinenta d'alcalde de Medi Ambient, Marta Subirà, explica que el canvi respon a una petició dels veïns del barri.

Marta Subirà

Responem a la petició dels veïns que havien demanat un carrer amb doble sentit de circulació.



Els treballs de millora han començat aquest dilluns.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Visc a l'Avinguda de Can Bellet, i el tema del doble sentit ho podria trobar raonable.... pero eliminar els aparcaments??? I que en farem de tota la zona d'aparcaments a banda i banda del carrer? Tindrem uns fantastics "espais buits" sense utilitzar per res? Ah! I que passa amb tota la gent que aparca "on vol o on pot" quan ve a portar / recollir els nens a l'escola l'olivera? Aparcarant davant dels nostres güals? Em sembla que cal una altra pensada, eh!

Ricard. Enviat el 21/feb/10


Pertanyo a una comunitat de veïns de Can Bellet i que jo sàpiga no hem demanat el doble sentit ni la supresió de places d\'aparcament al nostre carrer. Ningú ens ha preguntat res!! Trobo bé el doble sentit, però suprimir les places d\'aparcament no o trobo raonable, que no tinguem activitat comercial per suprimir-les no vol dir que mai la tindrem perquè no va ser així que es va projectar el barri, o com ens ho van vendre. Sols espero que aquesta decisió no sigui un inconvenient, sobretot a l\'hora de portar i recollir els nens a l\'escola Olivera que cada dia s\'omple d\'aparcaments en doble fila.

Paco. Enviat el 22/feb/10


Quan serà efectiu el canvi? posareu més senyals? ja que els que hi ha no són gens clars ni informatius. S\'ha pensat en habilitar una zona alternativa d\'aparcaments pels cotxes de l\'escola? Es faran obres per ampliar carrils o només canvia la senyalització? Esperant més informació....

Marta Sibina. Enviat el 23/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.