El desdoblament de la carretera de Cerdanyola estarà enllestit abans de l'estiu, segons Nadal


Temes relacionats

El Centre Direccional de Cerdanyola pagarà el desdoblament de la BP-1413 a Sant Cugat (12/jun/09)

Cerdanyola vol millorar la connexió amb Sant Cugat i la UAB desdoblant la BP-1413 (16/nov/06)


  • Comparteix:

Imatge virtual del desdoblament de la BP-1413 (Font: cerdanyola.info)

Imatge virtual del desdoblament de la BP-1413 (Font: cerdanyola.info)

La desdoblada carretera de Cerdanyola, la BP-1413, s'obrirà al trànsit abans de l'estiu. Així ho ha anunciat el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, en el marc d'una visita a les obres del Parc de l'Alba. Nadal ha indicat que el 30 de maig ja s'obriran els accessos al Centre Direccional i abans de Sant Joan es podrà circular per la nova carretera que uneix la nostra ciutat i Cerdanyola.

El nou vial, que es va començar a construir a finals del 2006, tindrà dos carrils per sentit separats per una mitjana. A més, hi haurà un carril bici des del centre de Cerdanyola fins a la connexió amb Sant Cugat i tres noves rotondes.

El calendari anunciat per Joaquim Nadal preveu obrir la nova carretera abans del 24 de juny, inclòs l'anomenat Eix de la Ciència, que connecta el Parc d'Alba, on hi ha el sincrotró, amb l'AP7 i la Universitat Autonòma de Barcelona (UAB) a través d'un pont per sobre de la B-30. Abans, el 30 de maig, està previst que s'obrin els accessos al Centre Direccional, la nova àrea urbanitzada a l'entorn de la carretera que uneix Sant Cugat i Cerdanyola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.