La vianantització dels carrers Villà, Doctor Murillo i Domènech impedeix avui l'accés a les vies


  • Comparteix:

Vista aèria dels carrers Villà i Murillo

Vista aèria dels carrers Villà i Murillo

Les obres per convertir en zona de vianants els carrers Doctor Murillo, Villà i Domènech segueixen aquest dijous amb la pavimentació de les vies. L'accés al carrer Villà entre els carrers Àngel Guimerà i Safareigs queda tallat durant tot el matí per asfaltar la calçada. També s'impedeix el trànsit al carrer Doctor Murillo en el tram entre la rambla de Can Mora i el carrer Domènech. Entre dijous i divendres a la tarda ja es podrà accedir a la zona.

Els treballs, que formen part de la primera fase de les obres d'urbanització de les vies, consistiran en asfaltar la calçada per convertir els carrers Doctor Murillo i Villà en zona de vianants. Amb motiu de les obres, l'accés a aquests carrers queda prohibit al trànsit fins al migdia. També es pavimentarà el carrer Doctor Murillo i el tram del carrer Domènech davant la plaça dels Jocs Florals. Divendres les obres consistiran a senyalitzar el carrer i es preveu que a la tarda ja s'hi podrà accedir.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.