L'Ajuntament ampliarà els accessos de la Colònia Montserrat com a precaució de cara als incendis


  • Comparteix:

Vistes de la Colònia Montserrat. (Font: Habitaclia.com)

Vistes de la Colònia Montserrat. (Font: Habitaclia.com)

L'Ajuntament dotarà la Colònia Montserrat de Valldoreix amb un vial que millorarà la connectivitat de la zona. Aquesta nova via recorrerà el perímetre del barri i garantirà la seva entrada i sortida per punts diferents com a prevenció de cara als incendis. Per poder executar-ho el ple municipal ha aprovat aquest dilluns per unanimitat una modificació puntual del Pla General Metropolità (PGM) en aquest àmbit. Aquesta modificació servirà també per regularitzar les parcel·les d'aquest sector, que són més petites del que marca la normativa.

Es tracta de reconèixer les especificitats de les parcel·les d'aquesta zona del territori de Valldoreix, molt propera a àmbits boscosos i aïllats. És per això que la modificació permetrà la implantació d'un vial que garantirà l'accés per diferents punts i per tant l'evacuació en cas d'incendi.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, ha explicat el projecte.

Mercè Conesa

És per poder tenir dues possibles sortides del barri en cas d'incendi. S'estructura una vialitat per poder donar la volta i poder sortir del barri per diferents indrets.




La modificació puntual del PGM servirà per consolidar l'estructura parcel·lària de la zona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.