L'Ajuntament proposa construir tres passos elevats per reduir la velocitat al passeig Baixador


  • Comparteix:

L'ajuntament proposa al veïns del passeig del Baixador col·locar tres passos elevats per reduir la velocitat dels vehicles. Aquesta era una de les possibilitats que els propis veïns van entregar en el recull de propostes que van fer arribar al consistori per reduir els sorolls i els perills que provoquen els cotxes passant a tota velocitat.

La regidoria de descentralització donarà a conèixer aquesta possibilitat als ciutadans de la zona. La intenció de l'ajuntament és rebre el vistiplau veïnal abans de començar les obres. La tinent d'alcalde de de Ciutat Sostenible, Mercè Conesa, raona per què creuen que tres passos elevats són els adequats.

Mercè Conesa

Instal·laríem tres passos elevats a les cruïlles per reduir la velocitat dels vehicles


Si els ciutadans estan d'acord amb la proposta, l'ajuntament tirarà endavant el projecte de construcció dels tres passos elevats. Mercè Conesa explica que, un cop rebin el suport dels veïns, començaran immediatament les obres.

Mercè Conesa

Esperem la resposta des veïns per començar les obres


La construcció dels passos elevat intentarà posar fi a les protestes dels veïns pel soroll i l'excés de velocitat que causen els cotxes al seu pas pel passeig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.