L'EMD anuncia que recorrerà la sentència que obliga a enderrocar un dels xalets construïts il·legalment a Valldoreix


  • Comparteix:

L'EMD de Valldoreix presentarà un recurs a la sentència que obliga a l'entitat a enderrocar un dels tres xalets que l'empresa Bei Barcelona va construir amb una llicència d'obres de rehabilitació. Així, el govern està disposat a defensar la institució valldoreixenca fins al final i ha assegurat que, a partir d'ara, estarà amatent amb les actuacions urbanístiques que s'aprovin.

La Candidatura de Progrés es mostra decidida a esgotar totes les vies jurídiques a fi d'impedir un dictàmen definitiu que sigui desfavorable. En aquest sentit, la presidenta de l'entitat, Montse Turu, ha anunciat que es presentaran al.legacions a la sentència que anul.la la llicència d'obres de rehabilitació amb la què Bei Barcelona va construïr tres xalets de forma il.legal:

Montse Turu

La vigilància de la disciplina urbanístcia ocuparà un primer lloc


Per la seva banda, el vocal de CiU i ex-president de l'EMD, Francesc Cardoner, ha felicitat a la Candidatura de Progrés per la postura adoptada en aquest procés:

Francesc Cardoner

Agraeixo que defensin als tècnics de la casa


Recordem que el PSC, un dels partits que integra la Candidatura de Progrés, va exigir a Unió Democràtica que assumeixi responsabilitats polítiques per aquest afer urbanístic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.