L'Institut de la Infància crea un espai lúdic per a infants de 0 a 3 anys per Nadal


  • Comparteix:

L'Institut de la Infància ha creat aquest diumenge un nou espai dedicat als nens i nenes d'entre zero i tres anys a la Casa de Cultura per a les festes de Nadal. Aquesta iniciativa, que té el suport de l'Ajuntament, ha combinat llibres i joguines pedagògiques i ha potenciat vincles entre les famílies participants.

Llibres plens d'il·lustracions i joguines pedagògiques han estat el centre d'atenció del nou espai lúdicocultural. Per primera vegada, la ciutat ha acollit una iniciativa d'aquestes característiques durant les festes nadalenques, amb els infants de zero a tres anys com a protagonistes. Segons l'organització, la idea va sorgir després de la bona acollida de la 5a edició del festival Petits! Grans! Llibres!, quan l'Ajuntament va demanar a l'Institut de la Infància que programés activitats per Nadal destinades a infants d'aquesta franja d'edat. Així, les famílies han pogut gaudir d'aquest tipus de propostes més enllà de la tardor, quan se celebra el festival. Una de les membres de l'organització, Ana Belén Jarillo, ha explicat que aquesta iniciativa combina la lectura de llibres amb jocs de construcció i creativitat.

Ana Belen Jarillo

Després del festival Petits! Grans! Llibres! a l'octubre, l'Ajuntament ens va demanar fer un espai de zero a tres anys. Combina lectura amb jocs de construcció.

Aquesta proposta s'emmarca en el programa 'Espais estrella de Nadal', organitzat per l'Ajuntament i que ofereix tot tipus d'activitats infantils. Els pares i mares han apuntat que aquests tipus d'activitats són necessàries durant les festes.

Assistents

Ens ha semblat un espai molt divertit. Penso que aquestes activitats s'han de fer tot l'any. / Tot ha estat molt ben organitzat. / Tornarem, ha estat una experiència perfecta.

L'activitat s'ha desenvolupat de 10 del matí a una del migdia i de quatre a set de la tarda. L'espai lúdic educatiu, que és totalment gratuït, estarà a la Casa de Cultura fins a aquest dimecres.


about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.