L'Olímpyc Floresta tanca la temporada en tercera posició i amb una gran golejada


  • Comparteix:

El primer equip masculí de l'Olímpyc Floresta ha finalitzat tercer en el grup 1 de la Tercera Divisió de futbol sala. Els florestans han tancat el curs amb una gran golejada (14-4) davant l'Estel Vallseca en un brillant partit ofensiu dels locals. Els de Joan Pinilla han sumat 18 victòries, 1 empat i 11 desfetes. Pinilla continuarà un any més al capdavant de la banqueta florestana i seguirà amb l'objectiu de retornar l'equip a la Segona B del futbol sala estatal.

Festival ofensiu de l'Olímpyc Floresta que ha avisat amb una primera pilota al pal al minut 3. El Vallseca també ha tingut una clara ocasió per avançar-se en el marcador. Guillem Munté ha obert la llauna al minut 12 i Pau Ruiz, sis minuts després, ha posat el 2 a 0. El darrer minut ha servit per marcar dues dianes més, obra de Xavier Monrabal i Marc Cerqueira. El Vallseca ha retirat diferències amb un gol, a falta de 14 segons per acabar el primer temps jugant de cinc i amb el marcador contundent en contra (4-1).

A la represa, els visitants han fet el segon, als 30 segons de l'inici del segon temps. L'Olímpyc ha reaccionat i Guille Munté, amb aquesta tisora, ha posat el 5 a 2. Els visitants han tornat a respondre amb el 5 a 3, obra de Jofre Escolà, i el 5 a 4 de Miquel Maestro. A partir d'aquest instant, l'Olímpyc ha aprofitat les pèrdues de pilota visitants per marcar set dianes més tancant l'escandalós 14 a 4.
about author

Comenta-ho a Facebook

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.