LA TERTÚLIA POLÍTICA

DIMECRES A LES 9.15, AL 91.5 FM
El 8M i la situació de la dona

El 8M i la situació de la dona

La tertúlia amb els representants polítics del ple municipal de Sant Cugat d'aquesta setmana s'ha centrat en la situació de la dona i en la commemoració del 8M. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 4/mar/20

La relació de l'Ajuntament amb l'AMI

La relació de l'Ajuntament amb l'AMI

La tertúlia amb els representants polítics del ple municipal de Sant Cugat s'ha centrat en la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que anul·la el pagament d'una quota a l'AMI per part de l'Ajuntament. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 26/feb/20

Les dinàmiques del ple

Les dinàmiques del ple

La confrontació entre el govern i l'oposició per les esmenes i les mocions retirades al darrer ple municipal ha centrat la tertúlia política de Cugat Mèdia, aquest dimecres televisada com és habitual després de la sessió plenària ordinària. Després de posar-se d'acord amb la necessitat d'un ambulatori al barri del Monestir, els representants dels partits polítics han debatut sobre altres equipaments amb què 'hauria' de comptar la ciutat, com un hospital de referència i uns jutjats. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 19/feb/20

Els intercanviadors de FGC i Renfe a les estacions de Volpelleres i Hospital General

Els intercanviadors de FGC i Renfe a les estacions de Volpelleres i Hospital General

La reivindicació històrica de Sant Cugat per crear els intercanviadors de FGC i Renfe a les estacions de Volpelleres i Hospital General ha centrat la tertúlia política de Cugat Mèdia. Tots els representants dels partits polítics han apostat per millorar aquesta qüestió per reduir, sobretot, l'ús del vehicle privat i millorar la connectivitat entre els dos vallesos, l'Occidental i l'Oriental. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 12/feb/20

La percepció de seguretat de la ciutadania

La percepció de seguretat de la ciutadania

La percepció de seguretat de la ciutadania, que ha augmentat segons les darreres dades de l'Observatori Sociològic, ha centrat la tertúlia política de Cugat Mèdia d'aquest dimecres. Els representants polítics, a més, també han debatut sobre la proposta de pressupostos participatius presentada pel govern aquest divendres. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 5/feb/20

El projecte del Centre Direccional de Cerdanyola

El projecte del Centre Direccional de Cerdanyola

La preocupació que genera el projecte del Centre Direccional de Cerdanyola, un procés urbanístic que inclou la construcció d'un macrocentre comercial, ha centrat la tertúlia política. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 29/gen/20

El benestar animal als Tres Tombs, els cost dels grafitis i el futur de l'escola La Mirada

El benestar animal als Tres Tombs, els cost dels grafitis i el futur de l'escola La Mirada

El benestar animal a la rua dels Tres Tombs, els cost que comporten els grafitis a la ciutat i el futur de l'escola La Mirada al barri de Volpelleres són els tres temes que s'han tractat a la tertúlia política de Cugat Mèdia. L'espai ha acollit les opinions de Francesc Carol, d'ERC-MES, i d'Elena Vila, del PSC. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat. La CUP-PC, Junts per Sant Cugat i Cs no han participat aquest dimecres en l'espai radiofònic.

Data: 22/gen/20

El ple municipal en suport de Torra i Junqueras

El ple municipal en suport de Torra i Junqueras

La celebració del ple municipal en suport de Torra i Junqueras ha centrat la tertúlia política de Cugat Mèdia i ha fet palesa les desavinences entre els partits independentistes i els constitucionalistes. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat. La CUP no ha participat aquest dimecres en l'espai radiofònic.

Data: 15/gen/20

La investidura de Pedro Sánchez

La investidura de Pedro Sánchez

La investidura de Pedro Sánchez com a nou president de l'Estat espanyol ha centrat la tertúlia política de Cugat Mèdia. Els partits amb representació al ple han debatut sobre la coalició del nou govern amb el PSOE i Unidas Podemos, i sobre l'abstenció d'ERC-MES a l'espera de la taula de diàleg. L'espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 8/gen/20

 L'augment de l'IBI

L'augment de l'IBI

L'augment d'un 2,9% de l'IBI l'any vinent i les noves ordenances fiscals han centrat la tertúlia política de Cugat Mèdia. L'oposició, representada únicament per Juns per Sant Cugat perquè Cs no ha participat, ha posat el contrapunt a les opinions de l'equip de govern format per ERC-MES, PSC i la CUP. L'espai radiofònic es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 18/des/19

62 tertúlies | Mostrant pàgina 1 de 7 | Pàgina següent