LA TERTÚLIA POLÍTICA

DIMECRES A LES 9.15, AL 91.5 FM
L'entrada de Sant Cugat a la zona 1

L'entrada de Sant Cugat a la zona 1

L'entrada de Sant Cugat a la zona 1 del sistema tarifari del transport públic ha centrat la tertúlia política d'aquest dimecres. Aquest espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 17/oct/18

Les eleccions municipals i els resultats de l'Observatori Sociològic

Les eleccions municipals i els resultats de l'Observatori Sociològic

Les eleccions municipals i els resultats de l'Observatori Sociològic han centrat el debat de la tertúlia política amb els representants dels grups municipals. Aquest espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 10/oct/18

El pressupost municipal

El pressupost municipal

Els pressupostos per a l'any vinent, presentats per l'Ajuntament la setmana passada, han protagonitzat la tertúlia política de Cugat.cat d'aquest dimecres. L'habitatge, els impostos i les inversions en equipaments han centrat un debat que es pot seguir en directe cada dimecres a un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 3/oct/18

La mobilitat a Can Sant Joan

La mobilitat a Can Sant Joan

La mobilitat a Can Sant Joan ha centrat la tertúlia política de Cugat.cat d'aquest dimecres 26 de setembre. Tots els partits han coincidit que millorar la mobilitat sostenible a Sant Cugat ha de ser una prioritat. Aquest espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 26/set/18

La seguretat a Sant Cugat

La seguretat a Sant Cugat

La seguretat ha centrat la tertúlia política d'aquest dimecres amb els grups municipals. Aquest espai es pot seguir cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 19/set/18

La Diada i l'inici de curs

La Diada i l'inici de curs

Cugat.cat enceta el curs polític amb el retorn de la tertúlia dels grups municipals. Es pot seguir l'espai cada dimecres a partir d'un quart de deu del matí a través del 91.5 FM i al web de Cugat.cat.

Data: 12/set/18

La programació de Festa Major

La programació de Festa Major

La tertúlia d'aquest dimecres amb els grups municipals ha tractat la programació de Festa Major. Hi han participat Esther Salat (PDeCAT-Demòcrates), Lourdes Llorente (CUP-PC), Sergio Blázquez (Cs), Mireia Ingla (ERC-MES), Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA) i Vicenç Sanfrancisco (PSC).

Data: 27/jun/18

Mobilitat a Sant Cugat

Mobilitat a Sant Cugat

La tertúlia 'El Gall del Monestir' amb els representants polítics de la ciutat ha abordat alguns dels temes tractats al ple d'aquest dilluns com el debat de les zones blaves i verdes a Sant Cugat. Hi han participat Cristina Paraira (PDeCAT-Demòcrates), Núria Gibert (CUP-PC), Sergio Blázquez (Cs), Ferran Villaseñor (ERC-MES), Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA), Pere Soler (PSC) i Álvaro Benejam (PP).

Data: 20/jun/18

Canvis a l'equip de govern santcugatenc

Canvis a l'equip de govern santcugatenc

La tertúlia amb grups polítics municipals ha analitzat el recents canvis de lideratge que ha sofert l'alcaldia i l'equip de govern amb les sortides de Mercè Conesa i Damià Calvet. Eloi Rovira (PDeCAT-Demòcrates), Ignasi Bea (CUP-PC), Sergio Blázquez (Cs), Ferran Villaseñor (ERC-MES), Roser Casamitjana (ICV-EUiA), Pere Soler (PSC) i Álvaro Benejam (PP) hi han participat.

Data: 13/jun/18

La marxa de Mercè Conesa

La marxa de Mercè Conesa

La tertúlia 'El Gall del Monestir' ha valorat la marxa de Mercè Conesa i ha fet balanç dels seus últims vuit anys com a alcaldessa de Sant Cugat. N'hem parlat amb Cristina Paraira (PDeCAT-Demòcrates), Lourdes Llorente (CUP-PC), Sergio Blázquez (Cs), Mireia Ingla (ERC-MES), Roser Casamitjana (ICV-EUiA), Sandra Tirado (PSC) i Álvaro Benejam (PP).

Data: 6/jun/18

Nomenament de Damià Calvet

Nomenament de Damià Calvet

La tertúlia 'El Gall del Monestir' ha tractat el nomenament de Damià Calvet i els canvis que suposarà a Sant Cugat. N'hem parlat amb Joan Puigdomènech (PDeCAT-Demòcrates), Núria Gibert (CUP-PC), Sergio Blázquez (Cs), Mireia Ingla (ERC-MES), Ramon Gutiérrez (ICV-EUiA), Pablo Beceiro (PSC) i Álvaro Benejam (PP).

Data: 30/mai/18

Plaça de l'U d'Octubre

Plaça de l'U d'Octubre

Els partits analitzen l'aprovació del canvi de nom, a proposta de la comissió de nomenclàtor, de la plaça del Rei per plaça de l'U d'Octubre, i la moció que condemna els actes vandàlics a Sant Cugat independentment de la seva autoria.

Data: 23/mai/18

Aconsegueix els vídeos de Cugat TV en DVD

Mira el catàleg de la Botiga de cugat.cat