Innovació alimentària

  • Comparteix:


A 'El cercle virtuós' d'aquesta setmana veiem com les empreses agroalimentàries desenvolupen productes innovadors per millorar la nutrició i la salut de les persones a través del Centre Tecnològic de Reus. Al capítol d'avui també seguim el procés de fabricació dels taps de suro per a cava i xampany de Francisco Oller i coneixem l'aposta dels comerços de Blanes per les xarxes socials. Des de la Universitat Autònoma de Barcelona el professor Ricard Pedreira ens explica com funciona el departament de Recursos Humans i tres generacions diferents ens expliquen com fan la declaració de la renda. Els virtuosos d'aquesta setmana són uns emprenedors de Lliçà de Vall que construeixen instruments musicals a partir del reciclatge de palets de fusta. I l'economista Marc Balaguer parla del valor econòmic de les xarxes socials.
  • El cercle virtuós

    El sector de la bellesa i la cosmètica

  • El cercle virtuós

    Gasolineres low cost

  • El cercle virtuós

    Acompanyar joves dissenyadors

  • El cercle virtuós

    El cooperativisme

  • El cercle virtuós

    La indústria del cava

  • El cercle virtuós

    Estratègies de màrqueting