Beneïdes vacances!


  • Comparteix:

No m'ho puc creure! Ja estic de vacances (no oficials. Si passés alguna cosa a Sant Cugat fins diumenge em trucarien a mi. Però bé en principi ja no haig de tornar a la ràdio fins el 18 de setembre). No us podeu arribar a imaginar les ganes que tenia que arribés aquest dia.

M'agrada molt la feina, i m'encanta fer el que faig, però creieu-me necessitava aquestes vacances com mai. Aquesta última part de temporada ha estat una mica 'durilla' i una desconnexió a temps i durant un bon temps ha d'anar tan tan bé...

En tots els anys que porto a aquesta santa casa és la primera vegada que treballo durant el mes d'agost i és tota una experiència. Molts pensen que s'està més tranquil, és cert, i que vas a un altre ritme, també és cert, i que a més pots fer volar la imaginació pensant en temes periodístics que durant l'any no dóna 'temps' de fer-los, tot cert. Però tanta tranquil·litat, tan ritme 'caribeny' i el haver-se de trencar-se tan el cap per treure notícies en una ciutat on bona part de la ciutadania marxa és tot un repte i que en aquests últimes dies ha estat més complicat.

Ara li deixo el relleu a uns altres comanys que de ben segur vindran amb el cap ple d'idees per 'sobreviure' aquestes dues setmanes que li queden al mes. Venir renovat ajudar a la part creativa del periodisme.

Ara marxo però tornaré també al setembre amb les piles ben carregades per afrontar una temporada que ja s'espera una miqueta més 'durilla' que la que deixo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.