El Futbol Sala Sant Cugat s'estavella contra la Fundació Grama en l'últim partit de l'equip al pav 3

Els santcugatencs s'han acomiadat del pav 3 de la Rambla del Celler

El Futbol Sala Sant Cugat cau (2-7) davant la Fundació Grama a la penúltima jornada del grup 1 de Tercera Divisió, un duel que els locals afrontaven amb els deures fets després d'assegurar la permanència la setmana passada. Els de Jaime Martínez no han pogut amb el potencial dels visitants, que a la segona meitat han aprofitat la seva superioritat per marcar cinc gols. Aquest ha estat l'últim partit dels vermell-i-negres al pav 3 de la Rambla del Celler, ja que a partir de l'any que ve el club es traslladarà al futur pavelló de la Guinardera.

El bon inici dels santcugatencs s'ha traduït en el marcador, quan al minut 2 Adrià Peiró ha enviat la pilota al fons de la xarxa. De totes maneres, el Fundació Grama s'ha sobreposat a la diana inicial dels locals i ha capgirat el marcador abans del descans amb gols d'Albert Lozano i Jordi Álvarez. La segona part ha estat de protagonisme visitant, que ha ampliat distàncies amb contundència.

Fins a cinc gols han fet els de Santa Coloma en uns segons 20 minuts on l'equip de Jaime Martínez ha estat incapaç de seguir el ritme rival. Oriol Rossell ha marcat a falta d'un minut per maquillar la desfeta dels vermell-i-negres.

La setmana que ve els santcugatencs finalitzen la temporada a casa de l'Arrels, el dotzè classificat.