L'Olímpyc Floresta encara el final de la pretemporada amb l'últim fitxatge, el japonès Yuya Iwata


  • Comparteix:

El japonès Yuya Iwata, última incorporació de l'Olímpyc / Font: Yuya Iwata

El japonès Yuya Iwata, última incorporació de l'Olímpyc / Font: Yuya Iwata

L'Olímpyc Floresta viu els últims dies de pretemporada abans del debut d'aquest diumenge després d'un període de preparació en què ha disputat tres enfrontaments, amb un empat, una derrota i una victòria. L'equip, que dirigirà de nou Xaloc Rion, té cinc baixes de pes i ha incorporat tres jugadors de fora del club: Marc Ventura, procedent del Barceloneta, Marc Espada, del Cerdanyola, i l'última incorporació, el japonès Yuya Iwata.

L'Olímpyc enceta el cinquè curs seguit a Segona Divisió B en una temporada en què el grup 3 de la categoria de bronze del futbol sala estatal ha augmentat el nivell competitiu d'una manera exponencial. La incorporació a equips de la competició de jugadors històrics d'aquest esport a terres catalanes, com el cas de Dani Salgado al Club Natació Sabadell, farà que l'objectiu de permanència dels florestans sigui encara més complicat.

A la temporada anterior l'equip, entrenat llavors per Gerard Casas, va obtenir la salvació a l'última jornada. D'aquella plantilla, però, ja no hi són ni el tècnic ni Miquel Fontecha, Pau Sellarés, David Oliva, Ori Romero, Aleix Ripoll - que ha marxat al FC Barcelona - i el porter Gabi. Absències de pes que, de moment, s'han substituït amb el fitxatge de Marc Ventura, Marc Espada i el jugador del Japó Yuya Iwata, així com amb l'ascens al primer equip de Joan Ferrer, Guille Munté i Xavi Martín.

A més, la plantilla podrà comptar finalment amb Pol Cuirán a la porteria, però es troba a la recerca de reforçar aquesta posició al mercat. De moment, qui donarà un cop de mà des del planter seran Nicasio Piazza i Arnau Altet. Per tot plegat, Xaloc Rion reconeix que caldrà treballar de valent per trobar el ritme de competició.

Xaloc Rion

Ens està costant una mica. Hem fet incorporacions molt bones, però hem tingut baixes importants. Tenim molta càrrega física.


La pretemporada

L'equip de Rion ha disputat tres partits de pretemporada: un empat davant el Castellar (3-3), de Tercera Divisió, una derrota contra el Linyola (0-4), rival a la lliga, i un triomf davant el Vacarisses (5-4), de Tercera, aquest últim partit disputat aquest dimecres. Totes tres cites s'han disputat a Can Llobet, on estrenaran la lliga els de la Floresta davant el Pallejà. Tot plegat, després d'una primera setmana d'entrenaments en què l'equip no va poder disposar de les instal·lacions de Can Llobet i es va centrar en el treball físic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.