Mathis Bruyere, jove reforç per al Club Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

Mathis Bruyere, nou jugador del Rugby Sant Cugat / Font: Club Rugby Sant Cugat

Mathis Bruyere, nou jugador del Rugby Sant Cugat / Font: Club Rugby Sant Cugat

El francès Mathis Bruyere reforçarà aquesta temporada el Club Rugby Sant Cugat. És un jugador de 18 anys que pot actuar a la posició de 10 i de 15, i que arriba del Club Athlétique Périgueux. La plantilla que aquest curs dirigirà Luis Soares va començar la pretemporada fa dos dilluns i disputarà el seu segon partit de pretemporada aquest dissabte a les quatre a la Guinardera davant el Barcelona Enginyers Rugby.

Després de quedar-se per primera vegada en els últims cinc anys fora de la fase d'ascens a Divisió d'Honor, el Rugby Sant Cugat cerca de nou ser un dels equips dominadors de la categoria de plata del rugbi estatal. L'encarregat de dur a terme aquest projecte és Luis Soares, el nou tècnic que s'ha fet amb les regnes de la plantilla després del pas d'Arturo Trenzano. Soares ha edificat un grup jove, amb majoria de noms del triomfal planter santcugatenc.

Per acabar d'apuntalar la nòmina de jugadors el club s'ha reforçat amb Bruyere, que l'any passat va ser campió del territori Perigueux-Agenais amb el CAP, el seu club d'origen. Soares reconeix que és un jugador jove i que haurà d'experimentar un procés d'adaptació.

Luis Soares

Juga de 10 i de 15, és molt jove i encara té molts elements a desenvolupar. És com sumar una peça més del planter.


Pretemporada

El Rugby Sant Cugat va començar el dilluns 28 d'agost la pretemporada amb pocs efectius, i des de llavors ha anat recuperant jugadors per anar adaptant-se al nou llibre d'estil de Soares. A la primera setmana van disputar un amistós davant el FC Barcelona, que va acabar en derrota en el còmput global de fer dos partidets de 20 minuts. Dissabte tancarà el període de preparació davant l'Enginyers, rival a la lliga, que s'estrena el cap de setmana següent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.