Castañeda buscarà la victòria a l'absolut de Segòvia


  • Comparteix:

Castañeda, a pel seu quart campionat estatal

Castañeda, a pel seu quart campionat estatal

La santcugatenca Erika Castañeda afronta aquest cap de setmana el Campionat d'Espanya de Taekwondo a Segòvia. Castañeda s'ha marcat com a objectiu endur-se el torneig, que seria el quart de la seva carrerra.

L'objectiu és clar, tornar de Segòvia amb el títol sota el braç. La taekwondista santcugatenca disputa aquest cap de setmana el campionat d'Espanya sènior de taekwondo a la localitat castellano-lleonesa de Segòvia.

Els resultats obtinguts a les darreres cites situen Castañeda com a una de les fermes candidates a endur-se aquest campionat; el més prestigiós del taekwondo estatal, en que competeixen prop de 400 atletes, representants de totes les comunitats autònomes. Recordem que la santcugatenca ha estat segona a l'Open de Madrid disputat al desembre i tercera a l'Open Internacional de Toulouse l'octubre passat.

Escoltem la taekwondista santcugatenca.

Erika Castañeda

La meva gran fita és guanyar el Campionat d'Espanya absolut i anar al Mundial


En cas de victòria seria el quart campionat d'Espanya per Castañeda i , a priori, comptaria amb més opcions de participar al proper campionat del món. Abans però, al mes de març, disputarà l'estatal Universitari a Vigo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.