La selecció xilena s'entrena al CAR per als Jocs Olímpics


  • Comparteix:

Selecció xilena de taekwondo

Selecció xilena de taekwondo

La selecció de taekwondo de Xile es troba al Centre d'Alt Rendiment (CAR) de la ciutat preparant la seva participació per als Jocs de Londres. També s'entrenen per al Campionat Panamericà que es disputarà a l'octubre a Bogotà, Colòmbia, i als Opens Internacionals que tenen lloc a Europa.

El grup xilè estarà a les instal·lacions del CAR fins a finals de març i durant aquestes setmanes es desplaçaran a les diferents seus dels Campionats on els taekwondistes participaran a l'Open d'Holanda a Eindhoven, a l'Open d'Espanya d'Alacant i l'Open de Bèlgica.

El grup entrenat per Felipe Soto, Director Tècnic de la Federació Xilena de Taekwondo, està format per Mario Guerra (-68kg), Camilo Pérez (-62kg), Juan Carlos Leysle (-80kg), Carlos Liebig (+87kg), Martina Angulo (-62kg) i Yeny Contreras (-57kg), qui representarà Xile durant els Jocs Olímpics de Londres. Els entrenadors adjunts son José Zapata i Tomás Herrera.

Durant la seva estada al CAR, la selecció xilena està entrenant junt als components de la selecció espanyola de Taekwondo residents s'entrena sota les directrius d'Elena Benítez i Fran Martín.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.