Se li escapa el bronze

Juan Antonio Ramos perd la medalla de bronze a la categoria de -58 kilos de taekwondo als Jocs Olímpics de Pequín en caure per un clar 4-1 contra l'atleta afganès Rohullah Nikpai.

Ramos, actual campió mundial, va anar sempre darrere en el marcador i, tot i que va poder igualar-se a l'atleta afganès en el segon assalt, els cops van facilitar que el seu rival l'abatés sense problemes en el tercer atac i aconseguís així el bronze olímpic. L'atleta resident al Car de Sant Cugat havia perdut en semifinals contra el dominicà Yulis Gabriel Mercedes, motiu pel qual només podia optar al tercer lloc del podi des de la repesca.

Amb la medalla aconseguida, Rohullah Nikpai es converteix en el primer esportista d'aquests jocs que obté un metall per l'Afganistan, mentre que Juan Antonio Ramos repeteix un quart lloc frustrant que ja va aconseguir als Jocs Olímpics d'Atenes de 2004.