Proper l'adéu definitiu


  • Comparteix:

Amb 27 anys, la taekwondoka santgucatenca de pes lleuger Erika Castanyeda espera retirar-se de les competicions aquesta temporada. Primer, però, haurà de recuperar-se de l'operació de genoll a la qual se sotmetrà a finals de la setmana que ve.

El juliol passat, a la concentració pel mundial, Erika Castanyeda es va lesionar els lligaments creuats. El proper divendres 24 d'octubre li extreuran els claus que de moment l'estan apartant de la competició. La recuperació es preveu que duri entre un i tres mesos.

La intenció de la taekwondoka és reaparèixer al febrer al Campionat Nacional Absolut, que ja ha guanyat en dues ocasions, per classificar-se pel Mundial, on espera acomiadar-se de les competicions. Erika Castanyeda explica els motius de la retirada.

Erika Castanyeda

Ja tinc una edat. Són moltes lesions, massa anys, i s'ha de saber dir adéu.


La santcugatenca, que actualment competeix en un club de Rubí per la Federació Navarresa de Taekwondo, porta practicant aquest esport des dels 13 anys i ara considera que "ha arribat el moment de viure la vida".



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.