Recau de la lesió


Temes relacionats

Castanyeda: tornar a l'èlit ( 5/gen/08)


  • Comparteix:

Fins a l'estiu Castanyeda estarà de baixa

Fins a l'estiu Castanyeda estarà de baixa

La taekwondoka Erika Castanyeda s'haurà de tornar a operar del genoll a l'abril. Després de la primera intervenció quirúrgica a finals del 2008, la santcugatenca s'estava preparant per intentar arribar al Campionat Nacional Absolut.

Està de pega. S'havia marcat el Campionat d'Espanya Absolut com una data per reaparèixer després de la lesió del genoll que havia patit l'any passat. Des de principis d'any s'estava entrenant amb la il·lusió de poder arribar a aquest campionat que es disputava a Galícia. Però fa unes tres setmanes, els metges li van dir que s'oblidés perquè havia de passar un altre cop per la sala d'operacions.

Més o menys d'aquí a un mes està previst que Castanyeda torni a operar-se. La taekwondoka santcugatenca està una mica decebuda per com han anat les coses.

Erika Castanyeda

La primera operació va sortir molt malament i ara estem pendents d'aquesta. Ja veurem què passa.


Els metges li han posat un període de recuperació d'uns dos mesos després de l'operació. En principi, si tot va bé al juny, Castanyeda estarà recuperada per competir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.