Castanyeda finalitza tercera a la Copa del Rei


  • Comparteix:

La taekwondoka santcugatenca Erika Castanyeda queda tercera a la Copa del Rei a Torrelavega i aconsegueix sumar punts per a la Copa d'Europa i les Olimpíades. Castanyeda admet que no s'esperava pujar al podi després de la lesió que es va fer al genoll.

Ni els més optimistes pensaven que Erika Castanyeda, després de patir una lesió al genoll esquerre, tindria una reaparició tan feliç aquest cap de setmana a la Copa del Rei a Torrelavega. La santcugatenca puja al podi com a tercera classificada per darrera de Miriam Montesionos i de l'actual campiona d'Espanya i companya del CAR de Sant Cugat, Ivonne Lallana. Castanyeda valora de manera positiva la seva actuació.

Erika Castanyeda

No m'esperava pujar al podi


El fet de quedar tercera també li ha servit per sumar punts per la Copa d'Europa i les Olimpiades. Castanyeda continuarà entrenant-se els propers dies fins al mes de desembre quan disputarà el campionat de Catalunya, l'Estatal i l'Europeu. Castanyeda espera que les lesions la respectin.

Erika Castanyeda

Esperem que la temporada segueixi tan bé com aquest inici


Aquest tercer lloc demostra que el genoll d'Erika Castanyeda està totalment recuperat i en bona forma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.