Erika Casatañeda disputa l'Open d'Holanda, de preparació per l'Europeu


  • Comparteix:

La taekwondoka santcugatenca Erika Castañeda viatjarà la setmana que ve als Països Baixos per disputar l'Open d'Holanda, campionat que serveix de preparació per a l'Europeu. Tot i no tenir encara assegurada la seva participació, el resultat que la santcugatenca aconsegueixi d'aquí a 10 dies en aquesta competició serà clau de cara a poder disputar l'Europeu.

Erika Castañeda haurà de donar el millor de sí mateixa a l'Open d'Holanda si vol tenir alguna possibilitat d'anar a l'Europeu. El seu bon rendiment en aquesta competició, però, no serà decisiu, ja que també dependrà del que faci la seva companya de selecció lesionada, Muriel Pujalante, en les pròximes competicions que disputarà: la Copa del Rei i l'Open d'Alemania. Tot i que és conscient de la dificultat de l'Open d'Holanda, la lluitadora espera fer un bon paper per poder tenir opcions de disputar l'Europeu. Escoltem Castañeda.

Erika Castañeda

Intentaré fer un bon Open d'Holanda per poder anar a l'Europeu



Aquesta disputa entre les dues santcugatenques per anar a l'Europeu no és nova, ja que fa dos anys va succeir el mateix. En aquella ocasió, va ser Pujalante qui va anar-hi. Aquesta vegada, però, Castañeda espera ser ella qui hi vagi. La lluitadora no entén per què encara no sap si participarà a l'Europeu.

Erika Castañeda

El que està millor cada any és qui a d'anar a l'Europeu


La santcugatenca disputarà l'Open d'Holanda el 18 i 19 d'aquest mes








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.