Castañeda, a per totes a l'Open d'Holanda


  • Comparteix:

La taekwondosta santcugatenca Erika Castañeda viatja avui als Països Baixos per disputar aquest cap de setmana l'Open d'Holanda, campionat preparatori per a l'Europeu. A les portes de l'Europeu, la lluitadora intentarà fer un bon paper i convèncer a la federació de la seva participació a la competició europea.

Erika Castañeda tindrà aquest cap de setmana un duel complicat, un dels més decisius de la temporada. La santcugatenca haurà de donar el millor de sí mateixa a l'Open d'Holanda si vol tenir alguna possibilitat d'anar a l'Europeu. L'alt nivell de la lluitadora en aquest campionat, però, no serà decisiu, ja que la seva participació a l'Europeu també dependrà del que faci la seva companya de selecció lesionada, Muriel Pujalante, a la Copa del Rei i a l'Open d'Alemania. Tot i ser conscient de la dificultat de l'Open d'Holanda, Castañeda espera fer un bon paper per tenir opcions d'anar a l'Europeu. Escoltem la santcugatenca.

Erika Castañeda

Depèn de molts factors. Tot dependrà de com em vagi a l'Open d'Holanda i del que faci Muriel a la Copa del Rei i l'Open d'Alemania


La lluita entre les dues santcugatenques per participar a l'Europeu no és nova, ja que fa dos anys va succeir el mateix. En aquella ocasió, va ser Pujalante qui va anar-hi. Aquesta vegada, però, Castañeda espera ser ella qui hi vagi. Caldrà, doncs, veure el seu rendiment a l'Open d'Holanda que tindrà lloc aquest cap de setmana als Països Baixos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.