Castanyeda quarta al Mundial universitari


  • Comparteix:

La taekwondoka santcugatenca, Erika Castanyeda, finalitza tercera al Mundial Universitari de València que s'ha disputat aquest cap de setmana. Un total d'onze participants del pes lleuger es donen cita en aquesta important prova del calendari. La guanyadora és la sud-corean Hye Mie que venç a la final a la xinesa Na-Wu. Castanyeda fa una bona actuació encara que continua sense entendre perquè sent campiona d'Espanya no anirà a l'Europeu

Erika Castanyeda va tenir una bona actuació al Mundial Univesritari de València assolint una tercera plaça final en una competició on es van donar cita les grans figures mundials d'aquesta especialitat. Castanyeda va estar a punt de pujar al pòdium, però finalment no va poder aconseguir la medalla de bronze. Tot i el bon resultat, Castanyeda encara continua sense entendre perquè no disputarà l'Europeu ja que és l'actual campiona d'Espanya. Una decisió molt polèmica a tots els nivells.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.