Erika Castanyeda amb un objectiu molt definit, l'Europeu.


  • Comparteix:

La taekwondista santcugatenca Erika Castanyeda inicia la pretemporada amb els ulls posats a l'Europeu. Castanyeda, que l'any passat va quedar-se sense plaça a l'últim moment, ja s'entrena per a fer un bon paper al Campionat Estatal i assegurar-se així una plaça a l'Europeu.

La taekwondista de Sant Cugat ja ha iniciat els entrenaments amb un objectiu clar, revalidar el títol de campiona estatal i participar als campionats europeus. Com l'any passat, l'esportista representarà la federació de Navarra. Recordem que la temporada passada, després de proclamar-se campionat d'Espanya i obtenir així el passi per a l'europeu, va veure com la Federació Espanyola cedia el seu lloc a una esportista andalusa que no va participar al campionat estatal degut a una lesió.
Castanyeda pretén solucionar els problemes federatius amb diàleg i bons resultats. Així ho explica la taekwondista.

Erika Castanyeda

vull solucionar els problemes amb la federació i fer un bon paper al Campionat d'Espanya


Per aconseguir uns bons resultats durant la propera temporada, l'esportista santcugatenca ja ha començat a entrenar, Erika Castanyeda ens ho explica.


aquest estiu he descasat per a començar amb forces


La santcugatenca ja acumula un palmarès envejable: primera a l'estatal durant dues temporades, campiona d'Europa per equips i tercera classificada al Mundial Univesitari de la temporada passada.

La primera competició on participarà la taekwondista de Sant Cugat serà al territorial de Navarra el mes d'Octubre. Mesos més tard, concretament al mes de gener, tindrà lloc el Campionat d'Espanya on espera revalidar el títol i aconseguir el passi per l'Europeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.